Bachbloesemtherapie

Bachbloesems bestaan uit 38 verschillende bloemenenergieën, afkomstig van wilde bloemen, bloesems van struiken en bomen. Elke bachbloesem heeft zijn specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken.

Dr Bach geloofde dat negatieve gemoedstoestanden verantwoordelijk waren voor het ontstaan van ziekten en dat die gemoedstoestanden terug in evenwicht gebracht konden worden door de inname van de bachbloesems.

Steeds meer mensen kampen met angst, onzekerheid, moedeloosheid, een gebrek aan zelfvertrouwen, slapeloosheid, depressiviteit, het verwerken van trauma's, verdriet voor het overlijden van een dierbare of een ziekte.

Bachbloesems helpen u om beter om te gaan met emoties die u  uit balans kunnen brengen in het dagelijkse leven.

Als vrede en harmonie in de mens terugkeren, zullen gezondheid en kracht eveneens terugkeren.

Bachbloesems  zijn gemakkelijk  te gebruiken en geschikt voor iedereen.

Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van geneesmiddelen niet.

Bachbloesems vervangen geen doktersadvies waar dat noodzakelijk is.

Bachbloesems voor kinderen:

Vele kinderen hebben in onze moderne tijd veel te lijden onder stress.

De meeste kinderen geven duidelijke signalen wanneer de druk hen teveel wordt zoals buikpijn, hoofdpijn, vlug huilen .....

De bachbloesems zijn zeer nuttig tijdesn de verschillende momenten in het leven van baby tot jong volwassenen.

( slaapstoornissen, nachtmerries, tanden krijgen, bedplassen, driftbuien,pesten, verlegenheid, rouwen,hyperactiviteit,tics, astma, eczeem, puberteit, echtscheiding, examenstress, kanker in het gezin, concentratiestoornissen, ........)

Bachbloesems kunnen uw kind helpen , maar vervangen geen bezoek aan uw huis-of kinderarts

Bachbloesems voor dieren:

Ook dieren met hun eigen karakter kunnen lijden aan negatieve gevoelens, zoals angst, eenzaamheid en stress.

Als de emotionele balans van een dier is verstroord, kan er probleemgedrag optreden, wat weer kan leiden tot lichamelijke problemen.

( angst, mishandeling, niet alleen kunnen zijn, afwijzing, agressiviteit, hyperactiviteit, onzindelijkheid, overmatig janken.....)

Het is altijd aangeraden het dier eerst te laten onderzoeken door een dierenarts om een lichamelijke oorzaak voor het problematisch gedrag uit te sluiten