Kennismakingsgesprek:

U kan steeds vrijblijvend info vragen via een telefonisch gesprek.

Weet dat een kant en klare oplossing niet bestaat, elk kind is uniek, elke situatie is anders en elke hulpvraag is anders. We gaan steeds uit van de kwaliteiten en vaardigheden die uw kind (onbewust) al bezit.

Als ik vind dat ik niet de geschikte persoon ben voor een bepaalde hulpvraag verwijs ik u door naar een collega of naar een psycholoog indien nodig.

Intakeformulier:

Indien we verder op pad gaan met de coaching mag je een intakeformulier invullen en mij bezorgen ten laatste  3  dagen voor het oudergesprek is ingepland.

Dit is om enig idee te hebben van waaruit de hulpvraag is ontstaan en me goed kan voorbereiden.

De gegevens van de vragenlijst zijn alleen bedoeld ter ondersteuning van het coachen; niets in dit document wordt zonder uw toestemming met derden gedeeld.

Oudergesprek/ Intake : 35€

De intake vindt plaats liefst met beide ouders en  zonder het kind/jongeren erbij.

Er zal ruime tijd genomen worden om elkaar wat beter te leren kennen en  om een duidelijk zicht van de hulpvraag voor uw kind te omschrijven.

Door samen met uw kind op pad te gaan op een speelse en creatieve en ontspannen manier met als enig doel uw kind te laten stralen ; en de gelukssleutel van zijn  schatkist te overhandigen.

Coaching:35€ 

Elke sessie duurt ongeveer 1u30 en is op maat van uw kind, waarbij ik op zoek ga welke werkvormen het beste passen bij uw kind.

Door het ontdekken van hun eigen talenten en vaardigheden leren we  deze te ontwikkelen en inzetten als oplossing bij hun eigen problemen .

Het kind  staat steeds centraal in het coachen.

Evaluatie/ Eindgesprek 35€

Op vraag van de coach of op vraag van de ouder kan er steeds een gesprek plaatsvinden.

 

Annulatie

 Bij het  annuleren van een afspraak binnen de 24 u voor de geplande afspraak betaal je  de helft van het bedrag.

Indien je niet komt opdagen  moet ik helaas het volledige bedrag aanrekenen.

                   Tijd is kostbaar, tijd is fijn  ook die van mij :)