Silvia 

Graag wil ik mezelf even voorstellen:

Mijn naam is Silvia Graulus  en ben gepassioneerd door kinderen.

Vanaf jonge leeftijd was ik aan het babysitten, waarna speelpleinwerking, gehandicaptenkampen met kinderen en scouts onherroepelijk volgde.

Ik ben dan ook de gelukzak die van zijn hobby zijn beroep kon maken want je kan mij steeds terugvinden in de buitenschoolse kinderopvang 'De Speeldoos' in mijn eigen gemeente.

Mijn studies van verpleegkunde heb ik na twee jaar omwille van medische reden moeten stopzetten.

Maar een 12 jaar geleden kwam ik toevallig in contact met een korte kennismaking  met de voetreflexolgie en ik was meteen fan.

ik ging mij verder verdiepen in de voetrefexologie  en kan nu 12 jaar later met trots zeggen dat ik een mooie reputatie heb opgebouwd en nog elke dag   meer en meer verwonderd ben  over resultaten bij mijn klanten . 

Naast voetreflexologie ben ik ook een opleiding gaan volgen in bachbloesems en daarna heb ik genoten van mijn reiki inwijding.

Ik ben zeer dankbaar dat ik kan bijdrage aan de goede gezondheid van mijn klanten.

Omdat elk leven uniek is, ben ik ook een overtuigde bloedgever en orgaandonor.

NIEUW: Mijn passie om met kinderen/ jongeren te werken was al heel groot en in de praktijk heb ik al veel kinderen/jongeren kunnen helpen met bachbloesemtherapie. Maar ik wil deze kinderen/jongeren ook op een speelse en creatieve manier coachen  zodat ze kunnen opgroeien tot zelfbewuste volwassenen .

We gaan oplossingsgericht op zoek naar een goede mindset zodat jij in de eerste plaats van jezelf leert houden.